Paruošiame ingredientus:- Bulves nuskutame ir supjaustome skiltelėmis;- Jautiena supjaustome juostelėmis;- Pomidorus užpilame karštu vandenių ir nulupame odeles. Supjaustome gabalėliais;- Svogūnus supjaustome pusžiedžiais;- Agurkus supjaustome juostelėmis. Įkaitiname aliejų kazane ir apkepiname dalį bulvių.
Kai gerai apskrunda, išimame ir sudedame į atskirą indą (puodą).
Kepame likusias.
Bulvės beveik paruoštos, pabarstome druska ir išmaišome. Atidedame i šoną.
Likusiame aliejuje gerai apkepiname jautieną.
Kai jautiena gerai apskrunda dedame svogūnųs ir viską kepame kartu, kol svogūnai nesuminkštės.
Štai koks grožis ir kvapas jau neralus :)
Dedame pomidorus ir pakepiname ~10min.
Užpilame vandeniu, padruskiname, dedame pipirų ir porą lauro lapelių. Sumažiname ugnį, uždengiame dangčiu ir lėtai troškiname viską apie 1 val.
Po valandos dedame susmulkintą česnaką, petražolę ir marinuotus agurkus. Išmaišome.
Kepame ant mažos ugnies dar 10 min. kartais pamaišom.
Ir Valgom! Skanaus ;)