Paruošiame igridientus: Antį supjaustome gabalais;Nuskutame bulves;Svogūnųs supjaustome pusžiedžiais;Morkas - griežinėliais;Česnakus - griežinėliais;Imbierą - griežinėliais. Tolygiai išdeliojame kazane antį ir pašaunam ant užkurto pečiaus.
Gerai apskrudiname iš visų pusių.
Kai apskrunda, išimame ir sudedame į atskirą indą.
Antis išskyrė daug riebalų, juose apskrudinsime ir mūsų bulves.
Apskkrudiname bulves
Išimame bulves į atskirą indą.
Į Likusius riebalus sumetame morkas su svogūnais.
Paskui keliauja abrikosai, imbieras, aitrusis pipiras, anyžiaus žvaigždės, česnakai ir cinamonas.
Gerai išmaišome ir pakepiname viską. Kai viskas apkeps porą minučių, surandam ir išimam (išmetam) anyžiaus žvaigždutes.
Gražiname į kazaną antį su bulvėm ir išmaišome.
Užpilame viską vandeniu, padruskiname ir papipiriname. Uždengiame dangtį ir verdame ant mažos ugnies apie 1 val.
Po valandos paragaujam ar užtenka druskos, jeigu trūksta dar padruskiname ir išmaišome. Pas mane viskas buvo OK, tai galima jau pateikt ant stalo.
Tadam! Antis paruošta, skanaujam.