Paruošiame mūsų ingredientus. Kiaulėną supjaustome šašlyko dydžio gabaliukais, svogūnus - pusžiedžiais. Bulves gerai nuplauname, ne skutame jų ir supjaustome kaip nuotraukoje.
Užkuriame pečiūką ir įkaitiname apie 100 ml. aliejaus.
Gerai apskrudiname bulves (profilaktiškai pamaišom).
Apskrudusias bet dar kietas bulves išimame iš kazano.
Įpilame dar 100ml aliejaus ir sumetame mėsą.
Apskrudiname gerai.
Dedame svogūnus.
Viską kartu gerai pakepiname, kol svogūnai suminkštės.
Gražiname bulves ir sumažiname ugnį pečiūke. Išmaišome.
Pabarstome drusk, pipirais ir chmeli-suneli prieskoniais. Išmaišome.
Uždengiame kazaną dangčiu. Paliekame pečiūke tik anglys. Kas 5-6 min. pamaišome viską.
Patikriname bulves, kai jos jau minštos, dedame susmulkintą česnaką. Išmaišome ir 1 min. dar pakepiname.
Skanaujam! ;)