Go Back

Odžachuri

bulvės su kiauliena Gruziniškai

Ingredients

  • 1 kg Kiaulienos Sprandinės
  • 1-1,5 kg Bulvių Šviežių
  • 2-3 vnt. Svogūnų Vidutinio dydžio
  • 3-5 vnt. Česnako Skiltelių
  • 0,200 ml Aliejaus Saulėgražų
  • 1 vnt Prieskonių Druska, pipirai, chmeli-suneli

Instructions

  • Paruošiame mūsų ingredientus. Kiaulėną supjaustome šašlyko dydžio gabaliukais, svogūnus - pusžiedžiais. Bulves gerai nuplauname, ne skutame jų ir supjaustome kaip nuotraukoje.
  • Užkuriame pečiūką ir įkaitiname apie 100 ml. aliejaus.
  • Gerai apskrudiname bulves (profilaktiškai pamaišom).
  • Apskrudusias bet dar kietas bulves išimame iš kazano.
  • Įpilame dar 100ml aliejaus ir sumetame mėsą.
  • Apskrudiname gerai.
  • Dedame svogūnus.
  • Viską kartu gerai pakepiname, kol svogūnai suminkštės.
  • Gražiname bulves ir sumažiname ugnį pečiūke. Išmaišome.
  • Pabarstome drusk, pipirais ir chmeli-suneli prieskoniais. Išmaišome.
  • Uždengiame kazaną dangčiu. Paliekame pečiūke tik anglys. Kas 5-6 min. pamaišome viską.
  • Patikriname bulves, kai jos jau minštos, dedame susmulkintą česnaką. Išmaišome ir 1 min. dar pakepiname.
  • Skanaujam! ;)